Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

Overnatting » Hus/Hytter/Sjøhus

Arctic Wilderness Experience - Nordlandshus

Arctic Wilderness Experience (AWE) er en liten familiebedrift basert i Hamarøy i Nordland, i et naturskjønt område omgitt av majestetiske fjell, fjorder, tidevannstraumer og et rikt plante – og dyreliv.

Les mer »

 

 


Helland Hestesenter

Helland Hestesenter har i mange år vært et trekkplaster for ungdom i Hamarøy, og for tilreisende som ønsker seg et lite nordnorsk eventyr fra hesteryggen. Nå kan de besøkende også få se lamaer.

Les mer »

 

 


Helnessund Brygger

Helnessund er et flott utgangspunkt for naturopplevelser, både til lands og til vanns. Vi har 20 nyrenoverte rom og leiligheter og 8 båter til utleie. Sentralt beliggende rett ved Feskarkroa kafé og pub, dagligvarebutikk og hurtigbåtanløp.

Les mer »

 


Sommersel Marina

Nytt anlegg på Sommersel på Tranøy med et mangfold av aktiviteter. Flott utsikt over Vestfjorden mot Lofotveggen. 4 km til tettstedet Tranøy med butikk, bakeri og spisesteder.


Les mer »

 


Steigen Sjøhus

Sjøhus av høy standard. De har hver 2-3 soverom og 4-6 sengeplasser med romslig stue og åpen kjøkkenløsning. Flott utsikt mot Vestfjorden og Engeløya. Stabile aluminiumsbåter for sjøfiske og skjærgårdsturer.


Les mer »

 


Steigen Tur

Steigen Tur kan tilby overnatting i 2 stk nye sjøhus i fantastiske omgivelser i Røssøy havn, Engeløya i Steigen. Hyttene er fullt utrustet, og har 3 soverom med egne bad. Totalt 6 sengeplasser i hver hytte med muligheter for 2 ekstrasenger.

Les mer »

 


Tranøy fyr

Vertskapet på fyret, Inger Kjelstrup Sund og Villy Sund  ønsker alle hjertelig velkommen til Tranøy fyr. Overnattingsdelen består av 15 rom og inntil 40 sengeplasser fordelt på 3 boliger.

Les mer »

 


Til toppen av siden

Hjem Kontakt oss
Reiseliv i Hamsuns Rike
Oppeid, 8294 Hamarøy,
tel:(+47) 9587 6306

Hamsuns Rike © 2000-11 - Innholdsoversikt | Webdesign av Rød Tråd Reklamebyrå - Siteman CMS

Norsk kulturarv
  • Steigen kommune
  • Hamarøy kommune
  • Tysfjord kommune
  • Sørfold kommune

Topp