Foto:

Trykksaker

Her finner du de siste brosjyrer og andre trykksaker som har fristet mange ut i eventyrlige Hamsuns Rike. Last ned og ta med deg våre beste tips når DU skal ut å utforske regionen!

Innhav - Veten

Ønsker du vidsyn ut over Sagfjorden, Innhavet og fjellene rundt, er Veten ovenfor Innhavet et flott turmål. 

Stuollo - Rundtur

Fiskestanga bør være med når en starter turen fra Notvatn Camping, ca. 4 km nord for Innhavet, Hamarøy 

Skaftheia og Hamarøyskaftet

Med sin karakteristiske profil er dette et av de mest kjente fjellene i Hamarøy. Turen opp til Skaftheia er enkel, på godt synlig sti. Ønsker du deg helt til topps (512 m.o.h.) kreves det klatring. Turen er ikke merket. 

Kirkestien

Stien starter ved Hamsunsenteret og går gjennom den gamle bygda Slettbakk. Videre går du mot mot gamle Hamsund skole og gården Hamsund som i sin tid var Knut Hamsuns Barndomshjem. 

Kunstpark Tranøy i Hamarøy

Det hele begynte i år 2000 med skulpturen ”Stjerner som fisker i himmelen” av Harald Bodøgaard. Kunstneren hadde en utstilling på Tranøygalleriet, en utstilling som skulpturen var en del av. Folket på øya tapte sitt hjerte til de oppadstrebende sjøstjernene og ville ikke miste de. Penger ble... 

Innhavet-Litjvasstuva - Hamarøy

Er du på Innhavet og har lyst på en liten gåtur med utsikt, er detteturen for deg og resten av familien.I tillegg får du fin utsikt til det indre av Sagfjorden, Innhavet ogKarpollen. Ca. halvvegs opp, finner du en gapahuk og lekeplasshvor det er fint med en liten pause. 

Gjerdalen

Variert friluftsområde for folk i alle aldre og til alle årstidene. I sommerhalvåreter dalen et godt utgangspunkt for fiske, jakt, toppturer,buldring (klatring i steinblokker) eller familievennlige aktiviteter somf.eks. bær-/ soppsanking. Vinterstid ca. 12 km skiløyper i lett terrengopp til... 

Vinteropplevelser - brosjyre

I Hamsuns Rike får du opplevelser og rekreaksjon i fantastisk natur. Hva turen skal inneholde, er opp til deg, men her er 13 gode forslag! 

Opplev magien i Hamsuns Rike

En guide til gode opplevelser i Hamsuns Rike for store og små! 

Sommer i Hamsuns Rike

Her kan du henet inspirasjon til hvordan din sommer i Hamsuns Rike skal se ut. Flott Brosjyre med kart med aktiviteter, opplevelser og overnatting. Velkommen! 

Naturopplevelser

Naturen i Hamsuns Rike er spektakulær, imøtekommende og brukervennlig for hele familien. Her har vi plukket ut noen høydepunkter. Se, les og gå ut å oppleve! 

Opplev magien i Hamsuns Rike fortsetter

Magien i Hamsuns Rike fortsetter.. så lenge du vil. Lista over spennende opplevelser vil ingen ende ta!